Accepterede kreditkort

Det lille ekstra fra dotupypurcar.com: Pynt din bil med smykker, der får lyset til at spille

Klar akryl i smukke farver og former, der får lyset til at lege og spredes, når solens stråler rammer. Det er kernen i den kollektion af smykker til biler, som dotupyourcar har udviklet i samarbejde med en af Danmarks mest hippe designere af akrylsmykker og ophæng, der giver en ny dimension til rummet – og nu altså også til din bil.

Bilsmykkerne er designet og formgivet af Lene Gabay, som driver firmaet By Gabay, hvis dekorationer og smykker du helt sikkert er stødt på, for de sælges landet over i bl.a. brugskunstbutikker, museumsbutikker og i øvrigt også fra hendes webshop bygabay.dk. Måske har du tidligere set dem under navnet Pelga Polka, som Lene Gabay startede med en veninde, før hun samlede sine kræfter i By Gabay.

”Jeg er drevet af et ønske om at skabe en hverdag fyldt med kreativitet, passion og glæde”, er Lene Gabays livsfilosofi, så hun var straks med på at give biler et pift.

Til dotupyourcar har hun nu skabt en frisk og farverig kollektion, som du kan smyge som en halskæde om din bils bagspejl og på den måde skabe dynamik i bilens kabine.  Der er tre slags vedhæng – ugler, stjerner og måner - i forskellige funklende farver. Desuden er der en fin, sort såkaldt seedbead ball, en kugle af små, sorte perler. Kæden er forsølvet messing, og den kan justeres og gøres kortere efter behag, så smykket kan pynte lige dér, hvor det passer dit blik og udsyn.

Bilsmykkerne afsendes fra dag til dag med gls og leveres i en fin, lille æske fra ByGabay, hvilket også gør dem perfekte som en lille veninde- eller værtindegave. Priser fra 128 kr.


View as
Sort by
Display per page

Stjerne halskæde til bakspejlet

Smykke ophæng til bilen med stjerne i klar akryl, designet til at fange og sprede lyset, fås i sort, hvid og rød. Vedhænget er 6 cm fra spids til spids og hænger i en forsølvet 25 cm lang kobberkæde, som kan justeres

From kr. 102,40 excl tax

Ugle halskæde til bakspejlet

Smykke ophæng til bilen med ugle i klar akryl, designet til at fange og sprede lyset. Uglen er 6x4 cm og hænger i en forsølvet 25 cm lang kobberkæde, som kan justeres, fås i blå, hvid, neon pink, neon orange og sort.

From kr. 102,40 excl tax

Månestråle halskæde til bakspejlet

Smykke ophæng til bilen med cirkelmåne i klar akryl, designet til at fange og sprede lyset. Vedhænget, der er 4,5 cm, hænger i en forsølvet, 25 cm lang kobberkæde, som kan justeres, fås i rød, neon orange, neon pink, en skøn lysende blålilla samt sort

From kr. 102,40 excl tax

Seedbead ball halskæde til bakspejlet

Smuk, lille, sort perlebold, som er bare 2,3 cm i dia, hænger i en forsølvet 25 cm lang kobberkæde, som kan justeres PS Pt udsolgt!

kr. 158,40 excl tax
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.
Newsletter